ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ...

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ κ. ΚΑΛΛΕΡΕ

Με αφορμή τη δήλωση του συμπατριώτη και συναγωνιστή μας από την Κέφαλο Γιάννη Καλλερέ, ότι δεν θα συμμετάσχει στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, δηλώνουμε την εκτίμησή μας στο πρόσωπό του και τον σεβασμό όλων μας στην απόφασή του.

Οφείλουμε επίσης να δηλώσουμε ότι για να έχει μέλλον η κοινωνία μας, και να καταφέρει να αντισταθεί στο σκληρό ανταγωνισμό και στην επίθεση του μεγάλου κεφαλαίου, χρειάζεται πρώτα και πάνω από όλα ενότητα, σύμπνοια, αλληλεγγύη και συνεργασία.

Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να τα αλλάξουμε όλα. Να αλλάξουμε όλα όσα καταστρέφουν τις επιχειρήσεις μας και υπονομεύουν το παρόν και το μέλλον μας, υπονομεύουν τη ζωή των παιδιών μας.

Τώρα είναι η ώρα να αλλάξουμε απόψεις και αντιλήψεις που δεν μας οδηγούν στον τελικό στόχο και να ενώσουμε όλες εκείνες τις δυνάμεις που πιστεύουν στον κοινό αγώνα και στην συλλογική προσπάθεια.

Ο στόχος, που δεσμευόμαστε στο λαό της Κω, για στήριξη των οικογενειακών επιχειρήσεων και αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων μας, παραμένει αδιαπραγμάτευτος και ο αγώνας μας συνεχής.

Κως, 24 Αυγούστου 2010