ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ...

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με έκδηλη χαρά και ικανοποίηση υποδέχτηκαν οι επαγγελματίες και οι πολίτες της Κω τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Καΐσερλη και τους υποψήφιους του Κινήματος Πολιτών Κω «ΟΡΑΜΑ» που περιόδευσαν το βράδυ της Τρίτης στο ιστορικό κέντρο της πόλης।

Οι θερμές ευχές των πολιτών και η σιγουριά που εξέφρασαν για τη νίκη του Κώστα Καΐσερλη και του Κινήματος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές αποτελούν επιβεβαίωση της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλουν οι υποψήφιοι και τα στελέχη της παράταξής μας να επανέλθει η ενότητα στην τοπική κοινωνία, με σεβασμό στην προσωπικότητα κάθε πολίτη।

Το Κίνημα των Πολιτών της Κω συνεχίζει την δυναμική παρουσία του σε όλο το εύρος του νησιού, με ικανοποίηση από την ανταπόκριση των πολιτών στις θέσεις και προτάσεις του για την ανάπτυξη του τόπου μας, την στήριξη των οικογενειακών επιχειρήσεων και την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων।

Ο Κώστας Καΐσερλης δεσμεύτηκε έναντι των επαγγελματιών της Κω ότι πρώτος στόχος του, ως Δημάρχου, είναι η στήριξη με κάθε τρόπο των οικογενειακών επιχειρήσεων που στηρίζουν την απασχόληση και το εισόδημα των συμπατριωτών μας.


Κως, 22 Σεπτεμβρίου 2010

«Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ»