ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ...

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ Τεύχος 35 (πατήστε στις σελίδες για μεγέθυνση)

















ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε προεκλογική εκδήλωση μετατρέπει η δημοτική αρχή Κω μία από τις πιο σοβαρές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, την ειδική δημόσια συνεδρίαση για τον απολογισμό έργου του 2009, υποτιμώντας κατάφορα την σημασία της συνεδρίασης και το ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η δημοτική αρχή Κω, για μια ακόμη φορά, προσπαθεί να παραπλανήσει τους δημότες και να υποκαταστήσει με επικοινωνιακά τεχνάσματα την έλλειψη πολιτικής. Πολιτικής που να απαντά στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας μας και των συνδημοτών μας.

Δεν έχει πράξει τίποτα και δεν έχει να προτείνει τίποτα για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων και την στήριξη των οικογενειακών επιχειρήσεων που πλήττονται ολοένα και πιο πολύ από το σκληρό ανταγωνισμό αλλά και από την πολιτική που έχει ακολουθήσει ο κ. Κυρίτσης.

Καθυστέρησε επίτηδες την ειδική συνεδρίαση, για την επόμενη Κυριακή, ενώ έπρεπε να έχει πραγματοποιηθεί από τον Ιούνιο, ώστε να την υποβιβάσει σε επίπεδο προεκλογικής φιέστας, αγνοώντας την απαίτηση των δημοτών να αποτιμήσουν με νηφαλιότητα και ψυχραιμία τον απολογισμό της πιο ταραχώδους δημοτική περιόδου που έχει ζήσει το νησί μας, στη διάρκεια της οποίας οι δημότες της Κω έζησαν πρωτόγνωρες καταστάσεις που πλήγωσαν το φιλότιμο και τις αξίες τους.

Για τους προαναφερόμενους λόγους το «Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ» δεν συμμετέχει σε ανούσιες προεκλογικές φιέστες και αγωνίζεται για μια νέα πορεία του τόπου μας, με συμμέτοχους τους δημότες στην προσπάθεια αναγέννησης του νησιού μας.

Κως, 8 Σεπτεμβρίου 2010