ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ...

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Κως, 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεπέρασαν τα όρια του αστείου και πλησιάζουν στη γελοιότητα οι προσπάθειες κάποιων που θέλουν να διοικήσουν το νέο Δήμο Κω παραπλανώντας ή εκφοβίζοντας τους συμπατριώτες μας μέσα από στημένα παιχνίδια δήθεν δημοσκοπήσεων.

Οι συμπολίτες μας που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες αντικείμενο εκμετάλλευσης, με διαρροές για δήθεν αποτελέσματα δημοσκοπήσεων, έρχονται πλέον αντιμέτωποι με τηλεφωνήματα ανώνυμων ίσως και ανύπαρκτων εταιρειών που διενεργούν όπως δηλώνουν έρευνα για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο νησί μας, και οι οποίες αρνούνται πεισματικά να δώσουν στοιχεία για την ταυτότητα τους.

Πολύ φοβούμαστε ότι κάποιοι, γνωστοί – άγνωστοι, με το πρόσχημα τέτοιων τηλεφωνημάτων φακελώνουν τους πολίτες για τις προτιμήσεις τους στα δημοτικά μας πράγματα.

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί φανερώνει, σε όλο το μεγαλείο της, την αναξιοπιστία κάθε δημοσκόπησης στη μικρή κοινωνία μας αλλά και την απελπισία στην οποία έχουν περιέλθει αυτοί που έχουν μάθει να παίζουν σε κάθε αναμέτρηση δημοτικών εκλογών επικοινωνιακά παιχνίδια δίχως περιεχόμενο.

Παράλληλα αποδεικνύει το πολιτικό αδιέξοδο που βρίσκονται αφού δεν μπορούν να συγκροτήσουν αξιόπιστο ψηφοδέλτιο για τις επερχόμενες εκλογές.

Η παράταξή μας, μένει σταθερά μακριά από τέτοιου είδους ύποπτα επικοινωνιακά παιχνίδια.

Πιστοί στις δεσμεύσεις που αναλάβαμε απέναντι στους συμπατριώτες μας, με μπροστάρη τον Κώστα Καΐσερλη, συνεχίζουμε αταλάντευτα, διαμορφώνοντας ΜΑΖΙ με τους δημότες του νησιού μας το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα του νέου Δήμου.

Είμαστε έτοιμοι, και σίγουροι για την επίτευξη των στόχων μας.

Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας για την οργάνωση του νέου Δήμου, την ενότητα της κοινωνίας μας και την ανάπτυξη του νησιού μας.

«Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κάνοντας πράξη τις δεσμεύσεις μας το «Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ», ξεκίνησε από χθες, 15 Σεπτεμβρίου 2010, συναντήσεις εργασίας σε όλη την έκταση του νησιού, με πρώτο σταθμό τη Δημοτική Κοινότητα Κεφάλου. Δυναμικό παρόν έδωσαν όλα τα στελέχη και οι υποψήφιοι της παράταξής μας. Θα ακολουθήσουν οι ολομέλειες της παράταξης σε Αντιμάχεια, Ασφενδιού, Καρδάμαινα, Πυλί.

Το «Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ» διευρύνει δυναμικά τον προγραμματισμό δράσης του και συνεχίζει τη διαβούλευση για την τελική διαμόρφωση του Αναπτυξιακού του Προγράμματος, με συγκεκριμένες προτάσεις και δράσεις ανάπτυξης για κάθε μία Δημοτική Κοινότητα ξεχωριστά, με στόχο την στήριξη των οικογενειακών επιχειρήσεων και την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων.

Στη χθεσινή συνάντηση, στη Δημοτική Κοινότητα Κεφάλου, την εισήγηση προς την ολομέλεια για την εξειδίκευση του προγράμματός μας έκαναν οι υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξής μας:

ΑΛΕΞΙΟΥ Μιχαήλ, Τοπικός Σύμβουλος Κεφάλου

ΔΡΟΣΟΥ - ΑΝΘΟΥΛΗ Διονυσία, Επιχειρηματίας

ΖΕΡΒΟΣ Νικόλαος, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηρακλειδών,

πρώην Κοινοτάρχης Κεφάλου

ΜΑΡΑΓΚΟΣ Ευστάθιος - Σωτήριος, Τοπικός Σύμβουλος Κεφάλου

ΜΠΑΡΑΧΑΝΟΣ Αθανάσιος, Νομαρχιακός Σύμβουλος Δωδεκανήσου

ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ Σεβαστιανός, Επιχειρηματίας

ΠΟΛΙΤΗΣ Εμμανουήλ, Ιδιωτικός Υπάλληλος

Κατατέθηκε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα οκταετίας με έμφαση τόσο στα μεγάλα αναπτυξιακά ζητήματα της Κεφάλου όσο και στα μικρά καθημερινά που η λύση τους δίνει όραμα και αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Ένα ακόμα καινοτόμο στοιχείο, που αναδείχθηκε και αποφασίστηκε, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ολομέλειας αφορά στη στρατηγική που θα ακολουθήσει η παράταξη για την προβολή της κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Μετά από εισήγηση του επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιου Δημάρχου του Νέου Δήμου Κω, Κώστα Καΐσερλη, η ολομέλεια αποφάσισε ομόφωνα, τόσο η προβολή της παράταξης καθώς και των υποψηφίων μας να γίνει συλλογικά και με το ελάχιστο δυνατό κόστος, ανατρέποντας με την απόφαση αυτή προεκλογικές πρακτικές χρόνων, που οδηγούν τους πολίτες και τους νέους να αποστρέφονται την ενασχόληση με τα κοινά.

Όπως τόνισε ο Κώστας Καΐσερλης, όλα τα στελέχη και οι υποψήφιοι της παράταξης αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια ενός ενιαίου σώματος και με αυτό το επίπεδο συνοχής και συνεργασίας προχωράμε σε νίκη στις 7 του Νοέμβρη.

Τέλος, μετά το πέρας της ολομέλειας, ο επικεφαλής μαζί με όλα τα στελέχη και τους υποψηφίους της παράταξης έκαναν μία σύντομη περιοδεία, συνομιλώντας με κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Κεφάλου.

Κως, 16 Σεπτεμβρίου 2010

«Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ»