ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ...

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗ

ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗ

Χρεωμένο θα αφήσει το Δήμο Κω φεύγοντας η δημοτική αρχή του κ. Κυρίτση αφού σύμφωνα με την πρόσφατη έκθεση του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή και της διαβεβαίωσης της νομικής συμβούλου του Δήμου υπάρχουν εκκρεμείς υποχρεώσεις του Δήμου προς τρίτους που δεν φαίνονται στον απολογισμό ύψους 4.100.000 ευρώ.

Η έκθεση του Ορκωτού Ελεγκτή – Λογιστή επί του απολογισμού του 2009 του Δήμου, που συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Δευτέρας, είναι πραγματικός καταπέλτης που καταρρίπτει το μύθο της δήθεν αποτελεσματικής οικονομικής πολιτικής του κ. Κυρίτση, μιας και δείχνει ξεκάθαρα ότι όχι μόνο δε θα υπάρχει περίσσευμα αλλά το ταμείο του Δήμου θα είναι βεβαρυμμένο με πρόσθετες υποχρεώσεις που φτάνουν, σύμφωνα με την έκθεση, τα 4.100.000 ευρώ περίπου χωρίς τις σχετικές προσαυξήσεις.

Ο μύθος της συνετής διαχείρισης, που προσπάθησε να πλασάρει η δημοτική αρχή του κ. Κυρίτση, εξελίσσεται σε μέγιστη πολιτική απάτη σε βάρος του συνόλου του λαού της Κω, που περιμένει με ελπίδα και αγωνία το νέο Δήμο.

Παράλληλα καταδεικνύει ότι η σπατάλη του δημοτικού χρήματος για την εξυπηρέτηση της προεκλογικής τακτικής του κ. Κυρίτση και στελεχών της δημοτικής αρχής στη δύσκολη οικονομική περίοδο που βιώνουν οι επαγγελματίες, μισθωτοί και τα νοικοκυριά του νησιού μας, αποτελεί έγκλημα σε βάρος της τοπικής οικονομίας και της προοπτικής του νέου Δήμου.

Τα αποτελέσματα της γνωστής οικονομικής τους πολιτικής στη ΔΕΥΑΚ αποτελούν μικρογραφία της οικονομικής κατάστασης του Δήμου.

Κως, 30 Σεπτεμβρίου 2010

«Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ»