ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ...

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με συναντήσεις εργασίας σε όλη την έκταση του νησιού το «Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ» διευρύνει τον προγραμματισμό δράσης του και συνεχίζει τη διαβούλευση για την τελική διαμόρφωση του Αναπτυξιακού Προγράμματός του.

Σε αυτό το πλαίσιο συγκαλεί ολομέλεια υποψηφίων και στελεχών, την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στην Κέφαλο, στις 7 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο, όπου θα συζητηθούν το πρόγραμμα ανάπτυξης της Κεφάλου, οι πολιτικές προτεραιότητες και ο προεκλογικός σχεδιασμός της παράταξης.

Αντίστοιχες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, αναδεικνύοντας την σημασία που έχουν για το «Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ» και το ρόλο που θα διαδραματίσουν στην υλοποίηση του αναπτυξιακού σχεδιασμού της παράταξης για την ανατροπή των σημερινών προβλημάτων που φρενάρουν την ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού μας.

Κως, 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε δυναμική πορεία που αγκαλιάζει όλο το νησί, με την υποστήριξη συμπατριωτών μας από όλο το κοινωνικό φάσμα, για την ολοκλήρωση συγκρότησης του ψηφοδελτίου του, κινείται το «Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ».
Μετά την 5η Σεπτεμβρίου, οπότε κήρυξε την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του, υλοποιεί τον σχεδιασμό του και πυκνώνει τις.....
γραμμές του με επίλεκτα στελέχη της τοπικής κοινωνίας, που πιστεύουν στη δύναμη των πολιτών και στο μοναδικό ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για μια νέα αναπτυξιακή πορεία του νησιού μας.

Το «Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ» αναλαμβάνοντας πρωτοπόρο ρόλο για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συμπατριώτες μας, παρουσίασε ήδη τον σχεδιασμό οργάνωσης του νέου Δήμου Κω και το Αναπτυξιακό Πρόγραμμά του, με συγκεκριμένες προτάσεις και δεσμεύσεις για ολόκληρο το νησί της Κω.


Η συμμετοχή στην μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει με ηγέτη τον Κώστα Καΐσερλη, διαμορφώνει ρεύμα νίκης, από τη μια μέχρι την άλλη άκρη της Κω.


Ως συνέχεια των πρωτοβουλιών του Κινήματος ανακοινώνουμε σήμερα την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας πέντε νέων υποψήφιων συμβούλων που ενώνουν τις δυνάμεις τους στη νικηφόρα πορεία που έχει ήδη ξεκινήσει.


Πρόκειται για τους:

Θεοδώρου Πόπη, Πτυχιούχο Χημικό του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Πετράκη Ελίνα, Ιδιωτική υπάλληλο, τελειόφοιτη της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Αγίου Νικολάου Κρήτης

Νασταχανίδη Νίκο, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητήριου Δωδεκανήσου και Πρόεδρο του Σωματείου Κατασκευαστών Ξύλου και Συναφών Επαγγελμάτων Κω

Μαρκόγλου Σταμάτη, Οικονομολόγο, Δημοτικό Σύμβουλο Κω

Χατζημιχαήλ Ευάγγελο, Μαθηματικό, Δημοτικό Σύμβουλο Κω


Κως, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Γιάννης Φραγκούλης

Υπεύθυνος Τύπου