ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ...

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμμετέχουμε – Αγωνιζόμαστε – Διεκδικούμε – Ανατρέπουμε

Αποφασίζουμε Εμείς για το μέλλον μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φίλες και Φίλοι,

όπως δεσμεύτηκε στις 5 του Σεπτέμβρη, ο επικεφαλής της παράταξής μας Κώστας Καΐσερλης, το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Πολιτών Κω «ΟΡΑΜΑ» για το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κω, αποτελείται αποκλειστικά από νέους ανθρώπους, δίνοντάς μας ξεκάθαρα την ευκαιρία να βγούμε μπροστά και να διεκδικήσουμε το μέλλον μας.

Λειτουργώντας από τώρα ως αυτόνομο τμήμα της παράταξής μας, με δικές μας δράσεις, προτάσεις και αποφάσεις, παίρνουμε την πρωτοβουλία και σας καλούμε στον κοινό αγώνα, στον αγώνα ζωής για όλους μας.

Στο αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανένας. Δεν υπάρχουν διακρίσεις ούτε τώρα ούτε μετά τις 7 του Νοέμβρη.

Βασική αξία της ομάδας των νέων του Οράματος είναι και παραμένει η μαζική συμμετοχή των νέων ανθρώπων της Κω στα κοινά του νησιού μας, στην μεγάλη προσπάθεια για αναστροφή της πορείας του τόπου μας.

Αγωνιζόμαστε να τα αλλάξουμε όλα, να ανατρέψουμε το παρόν και να φτιάξουμε το μέλλον, το δικό μας μέλλον. Κατανοούμε και συμμεριζόμαστε την αρνητική άποψη μεγάλων ομάδων νέων για την τρέχουσα πολιτική, κατανοούμε τις επιφυλάξεις και αναστολές τους για συμμετοχή τους, όμως είμαστε έτοιμοι και κάνουμε εμείς το πρώτο βήμα, με μουσική και ποτό.

Σας καλούμε όλους, από την Κέφαλο μέχρι την Κω, όπου κι αν ανήκει ο καθένας, όποια κι αν είναι η προτίμησή του, από τη Δύναμη Αλλαγής (ακυρώθηκε και το πάρτι που είχε προαναγγείλει για το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στο «Νόστος»), από την Ανθρώπινη Κω, από τη Συμπαράταξη Ελπίδας, από τη Λαϊκή Συσπείρωση, από τους Οικολόγους, σας καλούμε να γνωριστούμε και να διασκεδάσουμε παρέα, σε χαλαρούς ρυθμούς rock, dance και ελληνικής μουσικής την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2010 στο Island.

Σας περιμένουμε όλους, γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να φτάσουμε την Κω μας, εκεί που την ονειρευόμαστε!!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Νέοι @ «Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Να πάρουν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους και να αγωνιστούν με μπροστάρη και συμπαραστάτη το νέο Δήμο για την στήριξη των οικογενειακών επιχειρήσεων και τη δημιουργία θέσεων εργασίας για τους νέους, κάλεσε τους κατοίκους του Πυλιού ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Καΐσερλης, στην προεκλογική συγκέντρωση του Κινήματος Πολιτών Κω «ΟΡΑΜΑ» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλίου.

Ο Κώστας Καΐσερλης ενώπιον ενθουσιώδους ακροατηρίου, αποτελούμενο από κατοίκους του Πυλιού, υποψήφιους και στελέχη της παράταξης, παρουσίασε τις βασικές αρχές και θέσεις του Κινήματος για την οργάνωση του νέου Δήμου και το ρόλο του στην ανάπτυξη του τόπου.

«…από τις 8 Νοεμβρίου οι μελετητές και οι μεγαλοεργολάβοι των Αθηνών σταματούνε μια για πάντα την προσφορά τους στην Κω » δήλωσε στην ομιλία του ο κ. Καΐσερλης εκφράζοντας την πίστη του στο πλούσιο δυναμικό των Κώων επιστημόνων, τους οποίους σπούδασαν με κόπο και κόστος οι οικογένειές τους, οι οποίοι μπορούν να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν τα πάντα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Ο κ. Καΐσερλης αναφέρθηκε αναλυτικά στο σχεδιασμό που υλοποιείται από την 1η Ιανουαρίου για την ανάταξη της τοπικής οικονομίας και ανέλυσε τη λογική λειτουργίας και παραγωγικής συγκρότησης των συνεργατικών δράσεων ως μοχλού οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης.

Παράλληλα ο κ. Καΐσερλης προσδιόρισε την πρόταση του Κινήματος για ανάδειξη του Πυλιού σε Κέντρο Γεωργικής Ανάπτυξης και Οικοτουρισμού που στηρίζεται στην αξιοποίηση και εκμετάλλευση των μοναδικών φυσικών πλουτοπαραγωγικών πηγών του και κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στο δημόσιο διάλογο εμπλουτίζοντας το πρόγραμμα της παράταξης.

Στη συγκέντρωση στο Πυλί ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Καΐσερλης παρουσίασε τρείς νέους υποψήφιους συμβούλους του Κινήματος:

· την Ιωάννα Ρούφα - Έψιμου, Δημοτική Σύμβουλο Δικαίου και Πρόεδρο της ΔΗΚΕΚΥΔ,

· την Διονυσία Γερασίμου – Δημοπούλου, λογίστρια και

· τον Αντώνη Μονάχα, Ιδιωτικό Υπάλληλο.

Την πρόταση του Κινήματος που έχουν επεξεργαστεί τα στελέχη και οι επιστημονικές ομάδες της παράταξης, ανέπτυξε ο υποψήφιος σύμβουλος, δικηγόρος Βασίλης Δρόσος, ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικά στις δυνατότητες και προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής.

Στην ομάδα τεκμηρίωσης της πρότασης συμμετέχουν, μαζί με το Βασίλη Δρόσο, οι υποψήφιοι σύμβουλοι: Πόπη Κιαπόκα Αντιδήμαρχος Δικαίου, Νίκος Λαδικός ελεύθερος επαγγελματίας, Μιχάλης Παστρικός επιχειρηματίας και Χριστόδουλος Τσαμπουνιάρης Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Πυλίου.

Κως, 25 Σεπτεμβρίου 2010

«Κίνημα Πολιτών Κω ΟΡΑΜΑ»