ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ...

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010

Με τον συμπατριώτη μας και συνάδελφό του Ομοσπονδιακό Βουλευτή Καναδά, πρώην Υπουργό Βιομηχανίας, Γιάννη Κάννη, είχε συνάντηση εργασίας, την Πέμπτη 12 Αυγούστου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κω Κώστας Καϊσερλης, συνοδευόμενος από στελέχη της Δημοτικής Παράταξης «ΟΡΑΜΑ Κίνημα Πολιτών Κω».

Στην συνάντηση συζήτησαν θέματα που αφορούν στην στήριξη των οικογενειακών επιχειρήσεων, στις νέες τεχνολογίες, στις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες της ανάπτυξης και στη δυνατότητα συνεργασίας της Κω με Δημόσιους Οργανισμούς και Επιχειρήσεις του Καναδά, μέσα από τη μεγάλη γνώση και εμπειρία του κ. Κάννη, ο οποίος προσφέρει τις δυνάμεις του στηρίζοντας την ανάπτυξη της Κω και της χώρας μας, στη δύσκολη περίοδο που διανύει.

Ο κ. Κάννης και ο κ. Καϊσερλης επισκέφτηκαν το Κέντρο της Πόλης και την Έπαρχο κα Μαρία Κυπραίου, όπου ο κ. Κάννης δήλωσε ότι βρέθηκε στην Κω για να στηρίξει την υποψηφιότητα του αδερφικού του φίλου Κώστα Καϊσερλη, τονίζοντας ότι αυτή την δύσκολη εποχή μετάβασης στο νέο Δήμο είναι αναγκαία η γνώση και η εμπειρία του Κώστα Καϊσερλη που διακρίνεται για τη διορατικότητά του.

Παράλληλα το βράδυ της Πέμπτης επισκέφτηκαν το Πυλί, τόπο καταγωγής του κ. Κάννη, συνοδευόμενοι από στελέχη της Δημοτικής Παράταξης «ΟΡΑΜΑ Κίνημα Πολιτών Κω», όπου συζήτησαν ζητήματα που αφορούν στην Κωακή Ομογένεια του Καναδά και στην πάγια ανάγκη διατήρησης και ανάπτυξης των πατρογονικών δεσμών των ομογενών μας με την Κω.

Κως, 12 Αυγούστου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου